Se Incarca...
SKU
2704134
Hasbro Joc monopoly bani falsi este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hasbro Joc monopoly bani falsi

Aceasta editie a jocului Monopoly necesita multa atentie pentru ca in ea s-au strecurat bani falsi si carti Sansa false!
175,23Lei 134,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Foloseste decodorul lui Mr.Monopoly pentru a descoperi falsurile si nu te lasa pacalit de alti jucatori. Increderea pur si simplu nu exista in aceasta editie Monopoly, ce promite multa distractie pentru serile de joaca alaturi de prieteni si familie! Pentru jucatorii cu varsta de la 8 ani in sus. Varsta recomandata: 8 ani+.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok