Se Incarca...
SKU
2602663
Hasbro Monopoly junior cu banda electronica este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hasbro Monopoly junior cu banda electronica

Jocul prezinta o experienta bancara moderna pentru copii, in care banii Monopoly sunt inlocuiti de o unitate bancara electronica si de carduri bancare Monopoly.
169,99Lei 149,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Jocul include tabla de joc, unitate bancara, 4 carduri bancare, 4 jetoane, 20 carti de sanse, 48 semne de vanzare, 4 carti caractere, 1 zar si ghid de joc. Jucatorii pot folosi cardurile pentru a cumpara proprietati, sa plateasca chirie si sa colecteze bani atunci cand trec de casuta Go. Necesita 2 baterii AAA. Pentru 2-4 jucatori. Avertisment: Pericol de sufocare componente de mici dimensiuni. Jucaria nu este destinata copiilor sub 3 ani. Necesita ansamblare de catre un adult. Cautati instructiunile in interiorul cutiei. Varsta recomandata: +5 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok