Se Incarca...
SKU
2730592
Hasbro Set play-doh: studioul de creatie este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hasbro Set play-doh: studioul de creatie

Descopera noul set Play-Doh: Studioul de creatie.
214,09Lei 199,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest set Play-Doh vine cu un ansamblu multifunctional unic pentru copiii ce au o super-imaginatie. Studioul include o multitudine de forme pentru modelat, loc de depozitare si 10 cutii cu pasta modelatoare non-toxica Play-Doh (greutate totala 566 g). Sunt ata de multe feluri de a te juca: Descopera toate formele si accesoriile ce se ascund in statia studio pentru modelat. Spatiu de joaca multifunctional: Statia include loturi pentru cutiile Play-Doh si un container pentru accesorii. Statia are un capac texturat pentru a crea diverse modele fascinante cu pasta modelatoare non-toxica. Perfecta pentru depozitare si deplasare: Statia este suficient de mare pentru a depozita toate cutiile si accesoriile dar este compacta si are un maner special deci este perfecta pentru a o putea lua cu tine in weekend, acasa la bunica sau oriunde te poarta distractia. Varsta recomandata: 3 ani+.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok