Se Incarca...
SKU
2358286
Head Mingi ATP 4buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Head Mingi ATP 4buc

Mingea Head ATP, produs de top, este mingea oficiala de joc a diverse competitii de tenis pe plan international de tipul Masters 1000 sau Finala Campionilor de la Londra - Barclays World Tour.
51,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Minge de calitate superioara rezultata din concurenta a 2 tehnologii: Encore - care imprima o rezistenta prelungita in timp a mingei de joc, cu pana la 33%. Smartoptik - confera vizibilitate optima mingei in timpul jocului, prin tratarea paslei cu polimeri de inalta calitate.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok