Se Incarca...
SKU
2499730
Heinner Savory cafetiera 1.5l 900W negru HCM-1100D este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Heinner Savory cafetiera 1.5l 900W negru HCM-1100D

Cafeaua se va mentine calda datorita plitei de incalzit. Durata maxima de mentinere la cald a cafelei este de 40 minute.
177,79Lei

Petul produsului include costul de 1,79Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu deschideti capacul rezervorului cand filtrul de cafea functioneaza. Daca apa calda da pe afara aceasta poate sa deterioreze aparatul. Daca nu doriti sa serviti cafeaua imediat dupa preparare, nu opriti aparatul si nu il deconenctati de la priza. Pentru un gust mai bun al cafelei, va recomanda sa o serviti imediat dupa preparare. Daca nu doriti ca filtrul de cafea sa porneasca imediat, puteti seta functia de pornire automata.
Specificatie
AlteleDisplay LCD, Cana de sticla
Functii si optiuniSistem anti-picurare, Timer, Oprire automata
Putere W900
CuloareNegru
Capacitate1.5 l
Tip aparatcafetiera
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok