Se Incarca...
SKU
2658997
Heinner Simona Pope tava pentru tort cu baza detasabila otel carbon 18 x 7 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Heinner Simona Pope tava pentru tort cu baza detasabila otel carbon 18 x 7 cm

Tava pentru tort cu baza detasabila este realizata din otel carbon cu acoperire non-stick, avand diametrul de 18 cm. Este perfecta pentru servirea prajiturii direct in ea, manerele ajutand la manevrarea usoara a tavii.
50,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

lnstructiuni de utilizare: Inainte de prima utilizare spalati produsul cu apa calda si detergent lichid non-abraziv. Nu folositi obiecte ascutite pe suprafata antiaderenta. Va recomandam sa folositi ustensile din plastic, silicon, sau Iemn. Nu se recomanda taierea in interiorul tavii. A nu se folosi in cuptorul cu microunde. Se poate spala in masina de spalat vase. Temperatura maxima recomandata pentru otel este de 260 grade Celsius. Produs in China.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare