Se Incarca...
SKU
2455518
Heinz sos pentru paste Bolognese 500 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Heinz sos pentru paste Bolognese 500 g

Baza pentru sos Bolognese pentru paste.
21,69Lei 19,90Lei
39,80Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de preparare: Aragaz: Varsati continutul intr-o cratita. Incalziti la foc mic, amestecand continuu timp de 5-7 minute. Microunde (850 W): Varsati continutul intr-o farfurie adanca. Incalziti la cuptorul cu microunde timp de 2-3 minute. Serviti cu carne. A se pastra la frigider dupa deschidere. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredientePasta de tomate 37%, rosii 33%, apa, legume (ceapa, telina), zahar, sare, amidon de porumb, usturoi, ulei de rapita, ierburi (busuioc, oregano), concentrate (de coacaze negre, morcov negru), corector de aciditate (acid citric), condimente.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal53Kcal
Grasimi, Lipide0.6g
Glucide, Carbohidrati9.4g
Proteine1.6g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare