Se Incarca...
SKU
2376819
Hell bautura energizanta 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hell bautura energizanta 250 ml

Bautura carbogazoasa vitaminizata cu aroma de tutti-frutti.
2,79Lei
11,16Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu contine alcool. Produs pasteurizat.
Specificatie
IngredienteApa, zahar, acid alimentar: acid citric, dioxid de carbon, taurin, substanta de reglare a aciditatii: citrat de sodiu, aroma, cafeina 32ml/100ml, coloranti, caramel amoniu, vitamine: niacina B3, acid pantotenic B5, piridvitamina B6, riboflavina B2, cobalamina B12.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok