Se Incarca...
SKU
2177419
Help spray reparat anvelope este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Help spray reparat anvelope

Spray pentru reparat si umflat anvelope.
26,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Indepartati obiectul care a cauzat pana de cauciuc. Asezati roata cu valva in sus, agitati flaconul furtunului in valva anvelopei. Pulverizati.Extrem de inflamabil. A nu se lasa la indemana copiilor. Recipient sub presiune: protejati de lumina soarelui. Nu gauriti sau ardeti nici dupa golire. Nu indepartati jetul asupra flacarilor deschise sau asupra materialelor incandescente. Pastrati departe de surse de aprindere. Nu fumati.
<5%, etilen glicol (EC#203-473-2), >20% Gas de petrol(<0.1% 1,3 butadiena)
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok