Se Incarca...
SKU
1819582
Hipp Bio suc de fructe rosii 200 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hipp Bio suc de fructe rosii 200 g

Suc organic de fructe din concentrat de mere, struguri, aronia si coacaze negre, fara adaos de zahar si bogat in vitamina C. Recomandat pentru copii peste 4 luni.
8,09Lei
40,45Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Agitati bine inainte de utilizare. Sursa de vitamine - a se consuma la mese. De asemenea, este ideal pentru consumul intre mese, diluat cu apa in proportie de 1:2. Scoateti cantitatea necesara, acoperiti cantitatea ramasa si depozitati-o la frigider si folositi-o in termen de 3 zile. Tara de provenienta: Austria.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteSuc de fruct 100% (concentrat din suc de mar cu continut scazut de acid din concentrat de suc de mar, suc de struguri rosii cu continut scazut de acid, suc de aronie din concentrat de suc de aronie, suc de coacaze din concentrat de suc de coacaze), vitamina C, citrat de fier. Fara adaos de zahar.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal52Kcal
Glucide, Carbohidrati12.6g
Proteine0.2g
Sare0.01g
Fibre0.1g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare