Se Incarca...
SKU
2458706
Hipp Combiotic 1 Bio formula lapte praf de inceput +0 luni 300 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hipp Combiotic 1 Bio formula lapte praf de inceput +0 luni 300 g

Formula de lapte de inceput, bazata pe o combinatie unica de fibre prebiotice, culturi naturale probiotice ale acidului lactic si acizi grasi din ingrediente naturale. Recomandat pentru copii inca de la nastere.
31,90Lei
106,33Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsul sigilat se poate pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei pe toata perioada de valabilitate. Din momentul deschiderii, pastrati pachetul bine inchis intr-un loc uscat la temperatura camerei. Se va consuma in maximum 3 saptamani dupa deschidere. Tara de provenienta: Austria.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLapte degresat, pudra de zer dulce partial demineralizat, uleiuri vegetale, lactoza, amidon, fibre dietetice prebiotice, carbonat de calciu, uleiuri, clorura de potasiu, emulgator lecitina din soia, L-tirozina, vitamina C, L-tripofan, carbonat de magneziu, sulfat de fier, sulfat de xzinc, vitamina E, stabilizator acid lactic, culturi probiotice ale acidului lactic, niacina, acid pantotenic, complex cupru-lizina, vitamina A, B1, B6, sulfat de mangan, iodat de potasiu, vitamina B2, selenit de sodiu, acid folic, vitamina K, biotina, vitamina D, inozitol, vitamina B12.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare