Se Incarca...
SKU
2717734
Hipp Lapte crestere combiotic 4 junior 500 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hipp Lapte crestere combiotic 4 junior 500 g

Lapte de crestere.
56,79Lei 49,90Lei
99,80Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Hipp 4 Junior Combiotic a fost conceput pentru copiii cu varste peste 2 ani si este destinat pentru a fi baut dintr-o canita. Va rugam asigurati igiena dentara a copilului dumneavoastra, odata cu aparitia primului dinte - mai ales inainte de culcare. Va rugam acordati atentie unei alimentatii echilibrate si unui mod de viata sanatos. Fierbeti apa proaspata si lasati-o sa se raceasca pana la 40 - 50 grade Celsius. Turnati cantitatea necesara de apa (calda sau rece). Umpleti masura dozatoare din pachet si inlaturati surplusul. Adaugati cantitatea necesara de pudra, peste apa, in canita. Amestecati si, daca este necesar, verificati daca s-a racit pana la temperatura optima de baut (aproximativ 37 grade Celsius.).
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale, (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), galacto-oligozaharide din lactoza, citrat de potasiu, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, saruri de calciu ale acidului citric, sulfat de magneziu, ulei de peste, vitamina C (L-ascorbat de sodiu), sulfat de zinc, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic (Limosilactobacillus fermentum hereditum 1), vitamina B2 (riboflavina), vitamina A (acetat de retinil), iodat de potasiu, Metafolin (calciu-L-metilfolat), D-biotina, vitamina D (colecalciferol), vitamina B12 (cianocobalamina)./1 Limosilactobacillus fermentum CECT5716, ulei de palmier, din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ212 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal51 kcal
Grasimi, Lipide2.8 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati1.2 g
Glucide, Carbohidrati5.1 g
Glucide, din care zaharuri5.1 g
Proteine0.96 g
Sare0.05 g
Fibre0.7 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare