Se Incarca...
SKU
2241278
Hochland Delicii Calde cascaval pane 45% grasime 2 x 75 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hochland Delicii Calde cascaval pane 45% grasime 2 x 75 g

Cascaval pane, produs din cascaval, semipreparat intr-o crusta crocanta. Ambalat in atmosfera protectoare.
Evaluare:
67% of 100
(3.4)
13,90Lei
92,67Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Gama delicii calde va ofera si alte produse special concepute pentru utilizare la cald: branza rasa pasta, branza rasa pizza si mozzarella. A se pastra la +2 grade C...+8 grade C. Recomandare de consum dupa deschidere: termen maxim de 2 zile. Modalitate de utilizare: Produsul poate fi preparat in tigaie sau in friteuza: La tigaie: se incalzeste putina grasime sau ulei la temperatura medie si se prajeste cascavalul aproximativ 2 minute pe fiecare parte. In friteuza: incalziti uleiul la 160 de grade. Prajiti cascavalul aproximativ 1 minut si jumatate pana cand culoarea devine aurie si cascavalul se ridica la suprafata.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingredientecascaval 46% (grasime raportata la substanta uscata 45%), faina (grau, secara), apa, ulei de floarea soarelui, amidon din grau, proteine din lapte, sare, concentrat proteic din grau, agenti de ingrosare: E 464 si E 407, lactoza, condimente. Alergeni: lapte si produse derivate, inclusiv lactoza; cerealele care contin gluten si anume: grau, secara, orz, grau spelt, grau dur sau hibrizi ai acestora si produse derivate
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1 325 g
Valoare energetica pe 100g produs Kcal317 kcal
Grasimi, Lipide19.0 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati8.9 g
Glucide, Carbohidrati20.0 g
Glucide, din care zaharuri1.7 g
Proteine16.0 g
Sare1.9 g
Fibre1.2 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare