Se Incarca...
SKU
2414656
Hrana completa pentru zebra australiana si pasari exotice Lolo Pets 500g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hrana completa pentru zebra australiana si pasari exotice Lolo Pets 500g

Nutret de baza pentru zebra australiana si pasari exotice, cu mix de seminte.
17,39Lei
34,78Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ghid de hranire: Administrati zilnic 2-3 lingurite in functie de apetitul pasarii. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Seminte de iarba-canarasului, seminte de niger, mei galben, mei rosu, seminte de in, canepa seminte, faina de porumb, faina de grau, caroten, faina de lucerna.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok