Se Incarca...
SKU
1950361
Hrana pentru iepuri pitici, porcusori de guineea si chinchilla Padovan 20L este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hrana pentru iepuri pitici, porcusori de guineea si chinchilla Padovan 20L

Aliment complementar care asigura un aport ridicat de fibre (28%) si favorizeaza functionarea corecta a intestinului rozatoarelor. Efectul abraziv al fanului ajuta la o mentinere constanta a lungimii dintilor aflati in continua crestere.
20,19Lei 12,39Lei
0,62Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de administrare: Fanul se lasa in cantitati abundente pe podeaua custii sau in hranitorul din interiorul acesteia. Asigurati zilnic apa proaspata si curata. A se pastra la loc racoros si uscat.
Fan recoltat de pe pajisti formate din diverse specii de plante si uscat cu multa grija. Materie prima pentru furaje.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok