Se Incarca...
SKU
2531388
Igienol Clear Multi-Action Disinfectant 750ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Igienol Clear Multi-Action Disinfectant 750ml

Dezinfecteaza complet si fara efort orice suprafata si obiect din casa. Nu contine clor (hipoclorit de sodiu).
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
19,69Lei
26,25Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Omoara bacteriile (cum ar fi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae). Elimina virusul gripal Influenza A(H1N1). Curata si parfumeaza. Igienol Clear Multi-Action Disinfectant dezinfecteaza complet si fara efort orice suprafata sau obiect din casa. Produsul elimina 99, 9% dintre virusurile si bacteriile testate (Virusul Gripal A(H1N1), Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, E. coli, Enterococcus hirae), lasand suprafe?ele dezinfectate si curate. Potrivit si pentru dezinfectarea tuturor suprafe?elor din bucatarie (cu exceptia celor care intra in contact direct cu alimentele). Nu contine clor (hipoclorit de sodiu). Igienol Clear Multi-Action Disinfectant este avizat de Ministerul Sanatatii (Comisia Nationala pentru Produse Biocide). Conform testelor de eficacitate efectuate de laboratoare independente. A nu se lasa la indemana copiilor. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Evitati dispersarea in mediu. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazulsi daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de inghitire sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare specifice in domeniul deseurilor.
<5% surfactanti non-ionici, surfactanti cationici, parfumuri.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok