Se Incarca...
SKU
2627466
Igienol dezinfectant bucatarie antibacterian 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Igienol dezinfectant bucatarie antibacterian 750 ml

Dezinfecteaza complet orice suprafata lavabila din bucatarie. Omoara bacteriile. Dizolva grasimea arsa, indeparteaza petele si murdaria dificila. Curata si parfumeaza. Reda stralucirea suprafetelor din bucatarie.
13,20Lei 12,00Lei
16,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati lichidul pe suprafata care trebuie curatata. Lasati sa actioneze pentru cateva secunde. Indepartati cu o laveta umeda sau clatiti cu apa. Pentru dezinfectare lasati produsul sa actioneze timp de 10 minute, dupa care indepartati cu o laveta umeda sau clatiti cu apa. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continutati sa clatiti. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Conditii de depozitare: temperaturi de maxim 40-50 grade Celsius. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok