Se Incarca...
SKU
2641988
Igienol dezinfectant universal albastru 4 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Igienol dezinfectant universal albastru 4 l

Dezinfecteaza complet orice suprafata sau obiect din casa. Distruge si omoara bacteriile si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa utilizare. Omoara virusurile. Curata si parfumeaza.
65,59Lei
16,02Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Pentru dezinfectarea suprafetelor mari folositi produsul diluat si nu este nevoie sa clatiti: 50 ml produs se adauga la 1 litru de apa. Pentru igienizarea lavetelor/buretilor, acestea se lasa peste noapte in solutia diluata. Pentru dezinfectarea suprafetelor mici sau a obiectelor, folositi produsul ca atare, nediluat. Turnati produsul pe un burete sau o laveta, stergeti suprafata dorita si apoi clatiti cu un burete umed. Lasati suprafata sa se usuce. Pentru dezinfectarea scurgerilor din baie si a canalelor: turnati produsul pe scurgere si lasati sa actioneze 30 minute. Precautii: Provoaca iritarea pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Evitati dispersarea in mediu. A nu se lasa la indernana copiilor. Purtati manusi de protectie/echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, data este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de informare toxiclogica sau un medic. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare. Sigur pentru suprafetele cu care copiii intra in contact. Nu ataca suprafetele, inclusiv lemnul. Poate fi folosit pe orice suprafata sau obiect din baie, bucatarie, dormitor, gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, (tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus, etc). Conditii de depozitare: temperatura maxima 40 grade Celsius. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok