Se Incarca...
SKU
2623523
Igienol Pure Care dezinfectant pentru haine 1.5 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Igienol Pure Care dezinfectant pentru haine 1.5 l

Distruge bacteriile, virusurile, ciupercile. Este eficient la temperaturi joase. Protejeaza tesaturile si culorile. Elimina mirosurile neplacute.
19,99Lei
13,33Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Spalare automata: Adaugati 2-3 capace pline cu produs in sertarul de balsam de rufe al masinii de spalat rufe in functie de programul masinii si de cantitatea de rufe. Spalare manuala: Adaugati 1 capac plin cu produs la 3 l apa si Iasati la inmuiat timp de 10 minute. Actiune bactericida: timp de contact 10 minute. Actiune virucida: timp de contact 15 minute. Actiune levuricida: timp de contact 15 minute. Dezinfectantul lichid nu inlocuieste detergentul, el se foloseste impreuna cu acesta. Pericol: Provoaca iritarea pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Precautii: A nu se lasa Ia indemana copiilor. Evitati dispersarea in mediu. Purtati echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat Ia un centru de informare toxicologica sau un medic. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. In caz de iritare a pielii, consultati medicul. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Colectati scurgerile de produs. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Sub 5% surfactanti non-ionici, surfactanti cationici. Mai contine parfumuri, alpha-isomethyl lonone, geraniol, hexyl cinnamal, linalool, citronellol, butylphenyl, methylpropional. Dezinfectant: quaternary, quaternary ammonium compounds, benzyl-C12-18-alkyldimethyl chlorides.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok