Se Incarca...
SKU
2622353
Igienol Servetele antibacteriene Hidratante pentru maini 15 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Igienol Servetele antibacteriene Hidratante pentru maini 15 buc

Servetele antibacteriene pentru maini hidratante. Distrug bacteriile si virusurile. Fara parabeni, fara alergeni, testate dermatologic. Pachetul contine 15 bucati.
3,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pericol: Lichid si vapori inflamabili. Provoaca o iritare grava a ochilor. Precautii: daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiillor. Cititi eticheta inainte de utilizare. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Pastrati recipentul inchis etans. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista consultati medicul. Instructiuni de utilizare: Frecati mainile cu un servetel si pastrati-le umede circa 1 minut. Nu necesita clatire. Recomandate doar pentru uz extern. Pentru activitate bactericida timpul de actiune este de 5 minute. Pentru inactivare virucida timpul de contact este de 3 minute.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok