Se Incarca...
SKU
2400801
Insect -Tox Spray Furnici si gandaci este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Insect -Tox Spray Furnici si gandaci

Insecticid de uz caznic pentru furnici, gandaci si insecte taratoare. Actioneaza instantaneu. Efect de lunga durata. Formula sigura. Ambalajul are capac cu buton incorporat.
12,79Lei
42,63Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu o formula sigura, insecticidul actioneaza asupra furnicilor, gandacilor si altor insecte taratoare, avand efect instant si de lunga durata. Mod utilizare: Agitati recipientul inainte de folosire. Pulverizati, cu ferestrele si usile deschise, timp de 2-3 secunde, numai pe suprafete (nu in aer), in locurile unde se pot ascunde insectele taratoare: partea de jos a peretilor, in jurul canalizarilor, in si sub dulapuri, in crapaturile pardoselilor, etc. Pe timpul actionarii produsului, lasati usile si ferestrele deschise. Parasiti incaperea, pana aceasta este bine aerisita. Se poate folosi ori de cate ori este nevoie. Atentie. Aerosol inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit.Provoaca o iritare grava a ochilor.Poate provoca iritarea cailor respiratorii.Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor.A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise/suprafete incinse. – Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Nu inspirati praful/ fumul/ gazul/ ceata/ vaporii/ spray-ul.Evitati dispersarea in mediu. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.Colectati scurgerile de produs.A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius/ 122 grade Fahrenheit. Eliminati continutul/recipientul la instalatii pentru eliminarea de?eurilor periculoase conform legislatiei specifice.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare