Se Incarca...
SKU
2576929
Intamplari din lumea masinutelor este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Intamplari din lumea masinutelor

O carte despre aventurile in lumea masinutelor pentru cei mici.
34,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In Oraselul Masinutelor viata are un ritm al ei. Zilele se scurg ca si in lumea oamenilor ba chiar si bucuriile si tristetile le sunt asemanatoare. Masinutele copii se poarta exact ca si copiii din lumea oamenilor cei mai mici merg la gradinita, iar cei maricei la scoala de masinute. Invata despre lumea din jurul lor, le place mult sa se joace, sa glumeasca si sa faca nazbatii ce mai aventuri amuzante zi de zi! Numar pagini: 64. Format: 205 x 280 mm. ISBN: 9789737147042.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok