Se Incarca...
SKU
2464787
Intex set 4 inele plutitoare este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Intex set 4 inele plutitoare

Inele scufundare. Material moale si flexibil pentru siguranta. Contine 4 inele de scufundare.
11,54Lei 9,57Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Joaca sub apa poate fi periculoasa si poate duce la raniri grave sau inecare. Este necesara supravegherea permanenta a copiilor de catre un adult inotator. Tineti copiii la o distanta ce va permite accesul rapid in orice moment. Respectati intotdeauna toate regulile de siguranta ale piscinei-cititi toate regulile, semnele si Avertismentele. Nu aruncati afara din apa sau catre o alta persoana. Nu permiteti jocurile periculoase.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok