Se Incarca...
SKU
2518565
Invat sa citesc! Bucle Aurii 5 ani+ este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Invat sa citesc! Bucle Aurii 5 ani+

Cartea face parte din colectia Invat sa citesc! Nivelul 0 si este recomandata atat copiilor de la grupa mare, cat si celor care au inceput clasa pregatitoare.
18,86Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cartea contine o lista de cuvinte scrise cu majuscule, pe care copilul le va parcurge inainte de a incepe sa citeasca. Apoi, va cauta colita cu autocolante si va lipi in dreptul fiecarui cuvant abtibildul cu imaginea corespondenta. Astfel, prin joaca, va descoperi 30 de cuvinte ilustrate, care ii vor usura apoi efortul de citire a textului. Fiecare fragment este prezentat in doua variante: cu majuscule si imagini ajutatoare pentru cititorii care abia leaga literele in cuvant, dar si cu litere mari si mici de tipar, pentru cei care vor sa exerseze cititul cursiv. Bucle-Aurii este povestea unei fetite care s-a aventurat prea departe in padure si a dat peste o casuta misterioasa. Cei mici vor descoperi cine locuia in misterioasa casuta din padure! Cartea se adreseaza copiilor de 5-7 ani. Editura: Gama. Format: 150 x 205 mm. Numar pagini: 32. ISBN: 9789731495385.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok