Se Incarca...
SKU
2533710
Joc Bingo 48 piese 25cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Joc Bingo 48 piese 25cm

Continut 48 bilete joc, invartitoare bile cu manivela, placa joc, 90 bile si jetoane.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
35,59Lei 27,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni joc: Puneti toate bilele in invartitoare, apasand clapa gurii de intrare. Bilele vor iesi una cate una la fiecare invartire. Jucatorii primesc bilete cu cate 15 numere aleatorii. Un jucator extrage numere cuprinse intre 1-90 si toti jucatorii marcheaza numarul aferent pe biletul lor. Premiile sunt acordate celor care obtin seturi de 4 numere castigatoare: Linie 4 - 4 numere pe linie; Linie 5 - 5 numere pe linie; Bingo - toate numerele de pe bilet. Se pot acorda premii si pentru primii jucatori care obtin: 2 si 3 numere pe acelasi rand.Varsta recomandata: + 5 ani.Cod producator: PIT900077
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok