Se Incarca...
SKU
2642735
Jolie spuma activa concentrata pentru aparate cu presiune 1 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Jolie spuma activa concentrata pentru aparate cu presiune 1 l

Dizolva foarte usor murdaria persistenta si indeparteaza cu usurinta petele dificile. Eficienta ridicata, efect degresant rapid, produs rezistent si in apa dura. Dizolva si emulsioneaza murdaria de origine organica si anorganica.
25,59Lei
25,59Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Produsul poate fi aplicat cu ajutorul aparatelor de presiune, sistemelor de producere a spumei sau prin spalare manuala. Pulverizati spuma intr-un strat uniform de la baza caroseriei in sus si lasati-o sa actioneze timp de un minut. Nu lasati spuma sa se usuce. Clatiti cu jet de apa sub presiune. Intensitatea cu care spuma actioneaza depinde de gradul ei de diluare. Diluarea: Respectati recomandarile producatorului echipamentului folosit. Recomandari generale: 50-100 ml la 1000 ml de apa. Pentru dispozitivele de spalare echipate cu lance de presiune utilizati 100-300 ml pentru 500 ml de apa. Cititi eticheta inainte de utilizare. Poate cauza iritatii grave ale ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati manusi de protectie/haine de protectie/ochelari de protectie. In cazul in care samponul intra in contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta timp de cateva minute. Depozitati cu capacul inchis. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
C9-11 alcool etoxilat, acizi sulfonici, saruri de sodiu C14-17-sec-alcan, agenti tensioactivi anionici mai putin de 5%, agenti tensioactivi neionici mai putin de 5%, EDTA si substantele sale, saruri mai putin de 5%, parfumuri, agenti de conservare: octilizotiazolinona 2-brom-2-nitropropan-1 3-diol.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok