Se Incarca...
SKU
2677691
Jumanji ERO6pk Joc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Jumanji ERO6pk Joc

Urmarirea leului, ciocnirile de rinoceri si vanatoarea de crocodili sunt doar inceputul pericolelor in lumea salbatica a Jumanji.
Perioada de garantie
Fara
135,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Aruncati un cub octogonal pentru a vedea ce te asteapta. Descoperiti cartile de pericol, verificati decodificatorul pentru a citi mesajul secret si incercati sa va salvati inainte de sfarsitul lumii. Toti jucatorii se intrec cu timpul pentru a supravietui. Jungla este inspaimantoare. Daca campurile sfarsitului lumii se umpla, jungla te va invinge pe tine si pe colegii de echipa.
Specificatie
Perioada de garantieFara
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok