Se Incarca...
SKU
2536405
K2R Colour Catcher servetele impotriva transferului culorilor 10 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

K2R Colour Catcher servetele impotriva transferului culorilor 10 bucati

Colour Catcher protejeaza hainele, economiseste timp si bani, permite spalarea hainelor de culori diferite in acelasi timp. Produs potrivit atat pentru spalarea manuala cat si automata, la orice temperatura, ciclu de spalare si tesatura.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
10,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Inainte de a introduce rufele asezati servetelul cat mai in interiorul cuvei masinii de spalat. Adaugati detergent si selectati ciclu de spalare ca de obicei. La sfarsitul spalarii aruncati servetelul si scoateti rufele din masina de spalat. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok