Se Incarca...
SKU
2557195
Kamis piper mozaic boabe 15 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kamis piper mozaic boabe 15 g

Piperul mozaic boabe este un amestec de tipuri de piper crescute in Asia de Sud si de Sud-Est.
6,06Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Boabele de piper sunt recoltate in diferite stadii de maturitate si apoi sunt procesate, de aici si culorile si gusturile diferite. In combinatia de piper negru, alb, verde si roz se obtine un amestec in care se regaseste ce este mai bun de la fiecare tip de piper. Piperul mozaic are o aroma distincta, usor iute si revigoranta si se utilizeaza in majoritatea tipurilor de preparate in care regasim si piperul negru, cum ar fi cele de carne si peste, supe, sosuri, marinate si dressing pentru salate. Piperul mozaic reprezinta si un excelent element decorativ pentru mancare.
Specificatie
IngredientePiper boabe: negru, alb, roz, verde. Poate contine mustar, oua, lapte, telina, soia, cereale cu gluten.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok