Se Incarca...
SKU
2490952
Kinder Bueno Mini Napolitana trasa in ciocolata cu lapte cu crema de lapte si alune de padure 108 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kinder Bueno Mini Napolitana trasa in ciocolata cu lapte cu crema de lapte si alune de padure 108 g

Napolitana trasa in ciocolata cu lapte, cu crema de lapte si alune de padure (54%). A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi pe ambalaj.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
17,90Lei
165,74Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra intr-un loc uscat, racoros. A se pastra la temperatura camerei.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCiocolata cu lapte 31.5% (zahar, unt de cacao, masa de cacao, lapte praf degresat, unt deshidratat, emulgator: lecitina (soia), vanilina), zahar, ulei vegetal, faina de grau, alune (10.8%), lapte praf degresat, lapte praf integral, ciocolata (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitina (soia), vanilina), cacao degresata pudra, emulgator: lecitina (soia), agenti de afanare (bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu), sare, vanilina. Substanta uscata de cacao min. 25% in ciocolata cu lap te, min 35% in ciocolata. Total lapte in substanta solida uscata: 19.5%.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal572kcal
Grasimi, Lipide37.3g
Glucide, Carbohidrati49.5g
Proteine8.6g
Sare0.272g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare