Se Incarca...
SKU
1632301
Kinder Joy Specialitati crocante pudrate cu cacao, in crema de lapte, cu o jucarie surpriza 20 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kinder Joy Specialitati crocante pudrate cu cacao, in crema de lapte, cu o jucarie surpriza 20 g

Drajeuri.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
5,75Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

AVERTISMENT. CONTINE O JUCARIE. PARTI MICI. SE RECOMANDA SUPRAVEGHEREA UNUI ADULT. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi pe ambalaj. A se pastra intr-un loc uscat, racoros. A se pastra la temperatura camerei.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCiocolata cu lapte 47% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, emulgator: lecitina (soia), vanilina. Substanta uscata de cacao min. 30% in ciocolata cu lapte. Total lapte in substanta solida uscata: 32%. Total constituenti cacao: 15%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare