Se Incarca...
SKU
2342367
Kinder Surprise Figurina de ciocolata cu lapte si strat interior alb din lapte, cu surpriza 20 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kinder Surprise Figurina de ciocolata cu lapte si strat interior alb din lapte, cu surpriza 20 g

Drajeuri.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
4,15Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

AVERTISMENT. CONTINE O JUCARIE. PARTI MICI. SE RECOMANDA SUPRAVEGHEREA UNUI ADULT. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi pe ambalaj. A se pastra intr-un loc uscat, racoros. A se pastra la temperatura camerei.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCiocolata cu lapte 47%(zahar,lapte praf integral,unt de cacao,masa de cacao,emulgator:lecitina(soia); vanilina),lapte praf degresat,zahar,grasimi vegetale,unt deshidratat,emulgator:lecitina(soia); vanilina.Total lapte in substanta solida uscata:32% - Total constituenti cacao:15%.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2312Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal554Kcal
Grasimi, Lipide33.7g
Grasimi, din care acizi grasi saturati22.2g
Glucide, Carbohidrati53.3g
Glucide, din care zaharuri53.1g
Proteine8.8g
Fibre1.2g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare