Se Incarca...
SKU
2380955
Kitekat Hrana uscata completa cu vita si legume pentru pisici adulte 1,8 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Kitekat Hrana uscata completa cu vita si legume pentru pisici adulte 1,8 kg

Mancare uscata, completa, cu vita si legume, pentru pisici adulte.
25,86Lei
14,37Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Vitalitatea pisicii tale depinde nu doar de caracter, ci si de o alimentatie corecta. De aceea, am creat Kitekat Formula pentru vitalitate naturala - o combinatie atent selectionata de proteine, legume si cereale integrale. Kitekat Formula pentru vitalitate naturala sustine vitalitatea naturala a pisicii tale si o ajuta sa faca fata provocarilor de zi cu zi. Dinti si gingii sanatoase. Piele si blana sanatoasa. Musculatura activa. Pentru a evita accidentele prin sufocare, tineti pungile de plastic intr-un loc inaccesibil bebelusilor, copiilor si animalelor de casa. A se pastra inchis, la loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe spatele pachetului. Constituenti analitici (%): Proteina: 28,0, Continut de grasimi: 10,5, Materie anorganica: 9,5, Fibra bruta: 2,8, Aditivi per kg: Antioxidanti; Coloranti; Aditivi nutritionali, Vitamina A: 10710 UI, Vitamina D: 1181 UI, Vitamina E: 160 mg, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat): 3,6 mg, Iod (Iodura de potasiu): 0,90 mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat): 13,5 mg, Seleniu (Selenit de sodiu): 0,19 mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat): 38,3 mg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare