Se Incarca...
SKU
2405404
Koh-I-Noor Creion grafit 5B-6B-7B-8B,set 4buc, K1815 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Koh-I-Noor Creion grafit 5B-6B-7B-8B,set 4buc, K1815

Koh-I-Noor Creion grafit 5B-6B-7B-8B,set 4buc, K1815,diametru mina grafit 2 - 2,5mm, forma creion hexagonala - diametru 7mm, lungime creion 175mm.
11,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lemn tei, High Quality, colectie ARTA. Produsele pe baza de grafit sunt traditie la Koh-I-Noor Hardtmuth, avand o istorie datand din 1790. Combinatia materialelor de baza creaza un amestec pentru productia a 20 gradatii diferite a minei grafit. Cele mai moi sunt notate cu litera B de la cuvantul Black, cele tari cu litera H de la cuvantul Hard, gradatiile de mijloc sunt notate cu literele HB de la cuvantul HardBlack si F de la cuvantul Fine. Esenta mineralogica a grafitului, prin forma lamelara a acestuia, ajuta la crearea aplicarilor usoare si cursive, notabile in special la tariile mai moi, si anume de la B la 8B.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok