Se Incarca...
SKU
2706243
L Oreal Paris Ruj Infaillible 24H Long Lasting Parisian Nudes 802 Forever Française este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

L Oreal Paris Ruj Infaillible 24H Long Lasting Parisian Nudes 802 Forever Française

Ruj lichid rezistent la transfer in doi pasi: culoare vibranta, balsam colorat pentru intensificarea culorii.
73,48Lei 54,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Invaluie-ti buzele in culori intense care ofera rezistenta la transfer de pana la 24 ore si volum buzelor. Este confortabil intreaga zi. Test instrumental, 61 femei. Ingrediente si inovatie: Formula cu pigmenti intensi de culoare ofera cele mai vibrante si opace culori rezistente la transfer pana la 24H si balsam pentru intensificarea culorii, imbogatit cu acid hialuronic pentru culori intense si stralucitoare. Recomandare: Produsul este recomandat consumatoarelor care isi doresc un ruj lichid rezistent la transfer intreaga zi.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok