Se Incarca...
SKU
2693636
La Rive 44 Cats Milady apa de parfum pentru copii 50 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

La Rive 44 Cats Milady apa de parfum pentru copii 50 ml

Apa de parfum pentru copii ce are o aroma deosebita si jucausa. Parfumul 44 Cats Milady cu aromele dulci de ananas, piersica si lime si cu note de santal si cocos, aminteste de magia copilariei.
34,29Lei 22,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note de varf: piersica, cocos, lime. Note de mijloc: ananas, banana. Note de baza: ambra, santal, mosc. Colectia 44 Cats pentru copii este o alegere minunata pentru cei mici. Ambalajele frumoase si cu culori vesele, aromele deosebite si personajele favorite din desenele animate 44 Cats, sunt o combinatie deosebita. Copilaria inseamna prietenie, bucurie, distractie, exact ca personajul Milady, o pisica cu un caracter neobisnuit, care ia parte la noi aventuri in fiecare zi cu prietenii ei din echipa Buffycats. Atentie: Produs inflamabil. Pentru uz extern. Tineti departe de surse de caldura sau flacara. Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine substante de parfumare care pot provoca alergii. Evitati contactul cu ochii. Nu aplicati pe pielea iritata sau deteriorata. A nu se folosi in alte scopuri decat acelea pentru care produsul este destinat. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Polonia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare