Se Incarca...
SKU
1808810
Lacrima lui Ovidiu 5 ani vin alb licoros 15% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lacrima lui Ovidiu 5 ani vin alb licoros 15% alcool 0.75 l

Vin alb licoros cu 15% volum alcool, pastrat si innobilat in butoaie din lemn de stejar timp de 5 ani.
Evaluare:
93% of 100
(4.7)
30,09Lei
40,12Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note de degustare/servire: Vin licoros de culoare galben-auriu, ce pune in lumina un cupaj unic al unor vinuri cu totul speciale. Profunzimea culorii si aroma bogata provin de la vinul pastrat peste 5 ani in butoaie mici de stejar. La acestea se adauga savoarea proaspata a fructelor, dulceata si aciditatea echilibrata a noilor vinuri din cupaj.
Specificatie
IngredienteContine sulfiti.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ120Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal30Kcal
Glucide, Carbohidrati5g
Proteine1g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok