Se Incarca...
SKU
2715527
LEGO City Masina Centru comanda mobil 60315 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO City Masina Centru comanda mobil 60315

Duke DeTain si Gracie Goodhart transporta un infractor in centrul de comanda mobil cand, dintr-odata, pleosc.
213,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Snake Rattler azvarle oua pe parbrizul camionului, din remorca tractorului sau personalizat. Apoi trosc. Tocmai a smuls zidul inchisorii mobile si isi ia talpasita cu complicele sau proaspat eliberat. Lanseaza drona politiei, mobilizeaza ATV-ul si porneste in urmarire inainte ca infractorii sa scape. Copiii isi pot crea propriile povesti din serialul TV LEGO City Adventures cu setul de joc LEGO City Masina Centru de comanda mobil al politiei (60315). E plin de dotari formidabile, functii captivante si vehicule cool, incluzand o jucarie furgoneta de politie si remorca cu inchisoare, o drona si un ATV, Plus tractorul infractorilor si o remorca cu un lansator de oua. Adauga minifigurinele Duke DeTain, Gracie Goodhart si Snake Rattler si poate sa inceapa distractia. Destinat copiilor de 6+ ani. Acest set de constructie LEGO include un ghid de constructie tiparit pas cu pas si instructiuni de constructie digitale interactive. Disponibil in aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie pentru smartphone-uri si tablete, ghidul digital include instrumente intuitive cu zoom si rotire care permit copiilor sa vizualizeze modelele din toate unghiurile pe masura ce construiesc. Lumea inspiratoare a din LEGO City. Seturile de joc LEGO City ofera o experienta placuta de constructie si joaca cu cladiri bogate in dotari, vehicule realiste si personaje distractive care inspira joaca fantezista cu final deschis. Cod produs producator: 60315.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok