Se Incarca...
SKU
2697522
LEGO City Masina de teren pentru salvarea animalelor salbatice 60301 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO City Masina de teren pentru salvarea animalelor salbatice 60301

Un pui de leu a ajuns langa cuibul unui piton, dupa ce podul subred s-a prabusit. Goneste cu formidabila masina de teren pentru a-l salva, apoi trimite-o pe Jessica Sharpe pentru a duce sarpele intr-un alt loc.
125,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dupa reintregirea familiei leului, porneste inapoi spre tabara pentru o masa festiva cu echipa, inainte de urmatoarea misiune de salvare a animalelor salbatice! Copiii pot deveni eroi cotidieni cu acest set de joc LEGO City (60301) Masina de teren pentru salvarea animalelor salbatice, avand o echipa de salvare a animalelor, incluzand-o pe Jessica Sharp, eroina din serialul de TV LEGO City, Plus un leu, un pui de leu si un sarpe cu oul sau. Adauga doar cadrul raului, jucaria scuter de apa si vehiculul 4 x 4 pentru a pregati scena pentru aventuri palpitante de salvare a animalelor salbatice. Seturile LEGO 4+ ofera ore intregi de distractie pentru copii, prieteni si familii. Fiecare set vine cu un ghid simplu de constructie si un element Caramida pentru incepatori, pentru a indruma micutii. Iar cu seturile 4+ primesti de asemenea Instructions Plus - parte a aplicatiei Instructiuni de constructie LEGO. Acest ghid interactiv de constructie, cu instrumente de vizualizare cu zoom si rotire, face cu adevarat constructia LEGO o joaca de copii! Seturile de joc cu animale salbatice LEGO City duc copiii in mijlocul actiunii cu animale emblematice, cadre realiste, vehicule cool si personaje inspiratoare care stimuleaza joaca pe roluri imaginativa bazata pe evenimente din viata reala. Varsta recomandata: 4-99 ani. Cod produs producator: 60301.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok