Se Incarca...
SKU
2715529
LEGO City Remiza de pompieri 60320 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO City Remiza de pompieri 60320

Vino alaturi de Finn McCormack, Freya McCloud si colegii lor pompieri pentru aventuri pline de actiune la remiza de pompieri din oras.
285,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Vezi camera de comanda si camera pompierilor, apoi du jos stalpul in remiza. Oh, oh - trebuie sa salvam pisoiul si sa stingem incendiul. Ia scara de salvare, mobilizeaza elicopterul cu jet de apa si urca-te in camionul de pompieri. E timpul pentru actiune. Remiza de pompieri LEGO City (60320) pe 3 niveluri gazduieste o camera de comanda, camera pompierilor, receptia si garajul, Plus un elicopter care lanseaza elemente de apa LEGO si un camion de pompieri care lanseaza sageti de apa. Adauga minifigurinele pompieri, inclusiv 2 personaje TV din LEGO City si figurinele caine si pisica, pentru a incinge distractia. De asemenea, copiii pot extinde acest set cu ajutorul Placii de drum LEGO incluse. Constructie distractiva destinata copiilor de 6 ani si mai mari. Acest set include un ghid de constructie tiparit si instructiuni de constructie digitale interactive. Disponibil in aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie pentru smartphone-uri si tablete, ghidul digital intuitiv include instrumente uimitoare cu zoom si rotire care permit copiilor sa vizualizeze fiecare model din toate unghiurile, pe masura ce construiesc. Lumea inspiratoare din LEGO City. Seturile de joc LEGO City stimuleaza joaca fantezista pe roluri cu cladiri bogate in dotari, vehicule cool si personaje inspiratoare care duc copiii in miezul actiunii, unde pot crea povestile. Cod produs producator: 60320.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok