Se Incarca...
SKU
2627048
LEGO Classic Caramizi de baza 11002 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Classic Caramizi de baza 11002

Bucura-te de aventuri nemuritoare cu setul de caramizi de baza LEGO Classic. intalneste un cavaler calare si un dinozaur prietenos. Poti sa faci cascadorii cu un camion gigant super sau avanta-te spre cer cu un avion clasic cu elice.
90,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Creeaza un caine simpatic, o pasare intr-o casuta sau orice iti poti imagina, cu aceste caramizi, ochi si roti LEGO, viu colorate! Viseaza, construieste si joaca-te cu seturile de constructie LEGO Classic. Descopera distractia creativa fara sfarsit cu acest fermecator set 11002 Caramizi de baza LEGO Classic. Alege dintr-o selectie de caramizi, roti si ochi LEGO luminosi si colorati pentru a crea o larga varietate de modele emblematice LEGO, de la un cavaler calare, la un grozav camion gigant. Acest set de constructie ofera 3 niveluri de complexitate si constituie un excelent set pentru incepatori destinat constructorilor LEGO in devenire. Include instructiuni adecvate varstei pentru a ajuta copiii sa-si descopere abilitatile de constructie creativa, cu si mai multe instructiuni de constructie si inspiratie disponibile online. Varsta recomandata: 4-99 ani. Cod produs producator: 11002.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok