Se Incarca...
SKU
2739370
LEGO Classic Placa de baza gri 11024 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Classic Placa de baza gri 11024

Aceasta placa de baza gri de marime 48 x 48cm deschide o lume intreaga a posibilitatilor fanteziste.
81,59Lei 64,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

De la scene de strada la castele si peisaje montane, aceasta placa de baza gri ofera copiilor o baza solida pe care pot construi orice isi pot imagina. Iar cand constructia se termina, suprafata cu priza solida ofera copiilor un mod sigur de a-si transporta si expune creatiile cool. Pune bazele jocului creativ cu final deschis cu Lego Classic Placa de baza gri (11024). Masurand peste 38 cm patrati, aceasta jucarie de constructie de calitate superioara ofera copiilor un peisaj Lego spatios de 48 x 48 butoane, pe care sa construiasca, sa se joace si sa expuna. Inspira constructorii Lego cu o paleta infinita de posibilitati de constructie de la scene de strada, la castele si peisaje montane. Aceasta placa de baza de calitate are suficienta priza pentru a sustine caramizile de constructie Lego in orice unghi, chiar si cu susul in jos. Iar cand constructia se termina, priza ferma ofera copiilor un mod sigur de a-si transporta si expune creatiile cool. Dezvolta abilitati cheie de viata. Seturile Lego Classic ofera copiilor posibilitate de exprimare de sine si joaca neingradita. si pe masura ce construiesc, creeaza si imagineaza, abilitatile lor de gandire libera si de rezolvare a problemelor continua sa se dezvolte.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok