Se Incarca...
SKU
2560763
LEGO Creator 3 in 1 Dinozauri puternici 31058 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Creator 3 in 1 Dinozauri puternici 31058

Cutremura pamantul cu acest T. Rex amenintator cu schema de culori verde inchis ?i bej ?i cu ochi de un portocaliu intens. Deschide-i gura pentru a-i dezvalui dintii taiosi ca briciul, pozitioneaza ghearele imense ?i misca-i capul ?i coada.
72,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest set include de asemenea ramasitele ultimei prazi a lui T. Rex! Reconstruieste-l pentru a crea alti Dinozauri puternici; un Triceratops puternic sau un Pterodactil terifiant. Varsta recomandata: 7-12 ani. Cod produs producator: 31058.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok