Se Incarca...
SKU
2742587
LEGO Disney Aventura din cartea de povesti a lui Peter Pan si a lui Wendy 43220 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Disney Aventura din cartea de povesti a lui Peter Pan si a lui Wendy 43220

Exploreaza universul viitorului film Peter Pan si Wendy in acest set LEGO Disney.
112,19Lei 67,52Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Deschide cartea si creeaza diferite locuri. Setul include casa familiei Darling, cu dormitorul lui Wendy si cotetul Nanei. BONG! Big Ben bate la ora fixa. Mergi sa petreci timp cu Peter Pan la ascunzatoarea Baietilor pierduti. Priveste! E Insula Skull, iar Capitanul Hook e pe nava sa de pirati! Te asteapta atat de multe aventuri palpitante! Povesti nenumarate ii asteapta pe fanii Disney si ai lui Peter Pan de 5+ ani in setul LEGO Disney Aventura din cartea de povesti a lui Peter Pan si a lui Wendy (43220). Cartea se bazeaza pe viitorul film Peter Pan si Wendy si contine casa familiei Darling cu un dormitor, Big Ben, ascunzatoarea Baietilor pierduti, Insula Skull, o nava de pirati, 3 figurine micropapusa LEGO, o figurina animal LEGO si o cheie. Aplicatia LEGO Builder ii va ghida pe copii intr-o aventura de constructie accesibilasi intuitiva, care le permite sa apropie si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si monitorizeze progresul. Joaca fantezista oriunde. Copiii au parte de o multime de optiuni creative cu aceasta carte portabila, cu incuietoare. Poate fi folosita individual la joaca sau adaugata altor seturi (vandute separat) si e plina cu elemente initiatoare de povesti pentru a inspira joaca fantezista. Personaje emblematice. Acest set creativ initiaza joaca copiilor imediat cu 3 figurine micropapusa LEGO - personajele Disney Peter Pan, Wendy si Capitanul Hook - plus o figurina LEGO catelusa Nana. Cartea de povesti ofera copiilor o modalitate distractiva de a fi la curent cu tot ce e nou.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare