Se Incarca...
SKU
2684073
LEGO Disney Princess Aventuri din cartea de povesti cu Elsa si Nokk 43189 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Disney Princess Aventuri din cartea de povesti cu Elsa si Nokk 43189

Te asteapta aventuri nesfarsite in aceasta carte cool Regatul de gheata 2 Disney!
93,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Copiii pot explora scene si povesti din Regatul de gheata 2 de la Disney in acest set imaginativ Aventuri din cartea de povesti cu Elsa si Nokk LEGO ? Disney (43189). Acest set consta dintr-o carte personalizabila ce se poate deschide si o foaie cu autocolante pentru a o decora, plus instructiuni de constructie tiparite si Instructions PLUS digitale. Folosind aplicatia Instructiuni de constructie LEGO, copiii pot face zoom, roti si vizualiza modelul. Procesul de constructie ghidat le permite chiar si constructorilor mai mici sa se simta ca niste maestri constructori. formidabil! Joaca pe roluri distractiva din mers. Copiii au parte de distractie creativa din plin cu acest set portabil. Acesta poate fi folosit separat sau poate fi adaugat la alte seturi LEGO ? Disney si este plin de dotari si elemente de pornire a jocului pentru a inspira imaginatia. Personaje preferate si scene captivante. Acest set creativ LEGO ? Disney da ocazia copiilor de a porni joaca rapid, cu 3 figurine micropapusi - inclusiv Iduna si 2 versiuni ale Elsei Disney - plus figurinele LEGO Olaf, Nokk si Uriasul pamantului. Cartea de povesti este un cadou minunat pe care copiii minunati il merita si cu care se pot juca in fiecare zi. Cod produs producator: 43189.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare