Se Incarca...
SKU
2739387
LEGO Disney Princess Catamaranul 43210 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Disney Princess Catamaranul 43210

Cu setul fantezist Lego Disney Catamaranul polinezian al Moanei (43210), copiii de 6+ ani sau fanii personajului Disney Moana au parte de aventuri.
204,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ridica panzele si porneste intr-o aventura. Alatura-te Moanei si mamei sale Sina in acest set distractiv Lego Disney. Construieste ambarcatiunea pe care Moana a gasit-o intr-o pestera, ridica velele decorate cu povesti despre poporul Motunui si porneste in necunoscut. invata sa folosesti o rama cu Sina, in timp ce Moana te inspira batand la tobe. Mananca o bucata de cocos inainte sa te odihnesti in adapost. Ia uite: un delfin. Hai sa ne jucam. Kitul include un catamaran cu un adapost detasabil si vela imprimata, spatiu de depozitare, 2 figurine minipapusa Lego, o figurina delfin Lego si elemente decorative. Aplicatia Lego Builder ii ghideaza pe copii intr-o aventura de constructie intuitiva, permitandu-le sa apropie sau sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si monitorizeze progresul. Joaca interactiva. Acest set detaliat este plin cu dotari si accesorii menite sa stimuleze distractia in timp ce copiii interpreteaza pe roluri si retraiesc scene din film sau creeaza propriile scene. Catamaranul inspira joaca dinamica, stimuland totodata creativitatea copiilor. Setul poate fi folosit individual sau combinat cu alte seturi Lego Disney (vandute separat). Personaje distractive. Acest set pune imediat copiii pe joaca cu figurinele minipapusi Lego Moana si Sina, precum si cu figurina delfin Lego si este un cadou distractiv si interesant pentru orice fan Disney.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare