Se Incarca...
SKU
2688329
LEGO Disney Princess Raya si Dragonul Sisu 43184 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Disney Princess Raya si Dragonul Sisu 43184

Impresioneaza un copil cu un set plin de aventuri si descoperiri!
158,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pe fanii Disney ii asteapta emotie si mister in acest set cu totul diferit, Raya si Dragonul Sisu LEGO Disney (43184). Acest kit captivant include 2 constructii si o multime de accesorii pentru a impulsiona joaca fara sfarsit. Setul vine de asemenea cu instructiuni de constructie tiparite si Instructions PLUS digitale! Folosind aplicatia Instructiuni de constructie LEGO, procesul de constructie ghidat din viata reala le permite chiar si constructorilor mai mici sa se simta ca niste maestri constructori adevarati. formidabil! Posibilitati creative. Acest set cu final deschis permite copiilor sa se joace asa cum doresc. Ei pot recrea scene captivante din film sau pot inventa scene noi cu o poarta detaliata a palatului care are o camera mica secreta si o cascada ce se deschide, plus o figurina minipapusa Raya si o figurina LEGO Dragonul Sisu. O recompensa distractiva. Aceasta jucarie construibila este gata pentru a fi adusa la viata de imaginatia unui copil, si este un cadou unic care-i va impresiona pe toti pe terenul de joaca. Poate fi combinata de asemenea cu setul Raya si Palatul Inima LEGO ? Disney (43181) pentru a crea Palatul Inima suprem. Cod produs producator: 43184.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok