Se Incarca...
SKU
2697445
LEGO Dots Suport pentru creioane 41936 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Dots Suport pentru creioane 41936

Lanseaza distractia creativa cu acest formidabil kit Suport pentru creioane! Asambleaza si decoreaza panourile suportului multifunctional in forma de racheta, apoi foloseste-l pe birou sau in camera ta.
100,99Lei 66,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Expune o imagine sau un desen la fereastra din fata si pune creioanele si obiectele de papetarie in spate. Inspira-te din ideile de pe foaia inclusa sau creeaza-ti propriile modele unice. Demonstreaza-ti pasiunea pentru spatiu cu acest suport distractiv pentru creioane! Atrage fanii spatiului si pasionatii de lucru manual cu acest kit indraznet LEGO Dots (41936) Suport pentru creioane! Conceput pentru a fi rapid si usor de asamblat datorita brosurii cu instructiuni incluse, acest set permite copiilor sa-si creeze propriul suport pentru creioane si sa-l proiecteze pentru a se potrivi dispozitiei sau decorului interior. Curatarea si sortarea sunt floare la ureche datorita tavii de pastrare incluse. Acest kit util si inteligent stimuleaza imaginatia si abilitatile de exprimare de sine prin joaca ale copiilor. Consta dintr-un suport inalt pentru creioane, negru cu albastru, in forma de racheta, cu o rama de fereastra in fata ce se poate deschide pentru a introduce o fotografie sau un desen, spatiu in spate pentru creioane sau alte obiecte de papetarie, Plus o multime de placute colorate pentru a face racheta unica. Bucuria acestui kit este posibilitatea copiilor de a-si folosi imaginatia si de a decora suportul pentru creioane asa cum doresc, pentru a se potrivi dispozitiei sau camerei lor, sau pentru a impartasi modelele cu prietenii. Este un cadou minunat pentru joaca de zi cu zi sau o recompensa perfecta pentru un copil harnic. Varsta recomandata: 6-99 ani. Cod produs producator: 41936.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare