Se Incarca...
SKU
2739407
LEGO Duplo Casa Omului Paianjen 10995 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Duplo Casa Omului Paianjen 10995

Supereroii de 2 ani si mai mari intra in actiune si interpreteaza personajele lor favorite cu Lego Duplo Marvel Casa Omului Paianjen.
107,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ofera-le copiilor ocazia sa se lase prinsi in actiunea cu lansare de panze din popularul serial TV de la Disney+ Paienjenelul si prietenii lui uimitori cu acest set de constructie distractiv. Prescolarii interpreteaza pe roluri personajele lor preferate in casa albastra a lui Peter Parker, pe care o cunosc prea bine. Paianjenul fantoma lanseaza o panza si se balanseaza in jurul stalpului cu felinar pentru a o salva pe Bootsie, in vreme ce Paienjenelul isi stropeste planta cu apa si o urmareste cum creste. Inspirati de serialul TV Disney+, copiii creeaza scenele vazute cu acest cadou cu Paienjenelul, in care tes o panza ca sa salveze pisica, uda planta cu stropitoarea, apoi fac planta sa creasca. Jucarie de constructie interactiva pentru micutii plini de imaginatie. Setul contine multe elemente care sa-i captiveze pe micii fanii ai Omului Paianjen. Include 3 figurine Paienjenelul, Paianjen fantoma si pisica Bootsie o planta pe care copiii o pot creste adaugandu-i caramizi in tulpina, un element panza de paianjen care permite personajelor sa se balanseze in jurul stalpului cu felinar la fel ca in serialul TV si usi si ferestre care se deschid, perfecte pentru a fi explorate de manutele micilor curiosi. Momente de joaca pentru familie. Seturile de constructie Lego Duplo inspira prescolarilor joaca fara limite, exprimarea de sine si invatarea vesela si permite parintilor si micutilor sa petreaca momente pretioase de dezvoltare, in timp ce construiesc si se joaca impreuna.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare