Se Incarca...
SKU
2697451
LEGO Duplo Primul meu tren cu numere 10954 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Duplo Primul meu tren cu numere 10954

Prinde noua versiune colorata a popularului LEGO Duplo Tren cu numere! Copilasii pot incarca si descarca caramizile numerice, le pot alinia in ordinea corecta si le pot stivui impreuna pentru a forma un zid numeric.
108,59Lei 69,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu 10 caramizi numerice pe care copilasii le pot incarca, descarca, stivui si sorta, Plus figurine Duplo fetita, baiat si caine, distractia jocului si a invatarii nu se termina niciodata. Posterul-suport de joc confera distractie constructiei. Cu roti in miscare, un acoperis cu deschidere si figurine prietenoase, Trenul cu numere va transporta copilasul intr-o lume a jocului imaginativ de dezvoltare! Copilasii pot pune caramizile numerice in vagoane, le pot descarca, alinia in ordinea corecta si le pot construi impreuna pentru a forma un zid numeric. Cu roti in miscare, un acoperis care se poate deschide si personaje Duplo prietenoase pentru a impartasi distractia, Trenul cu numere va transporta copilasul intr-o lume a jocului imaginativ de dezvoltare! Jucariile LEGO Duplo pun in mainile prescolarilor distractia cu final deschis, exprimarea de sine si invatarea cu bucurie. Cu seturile de joc Duplo, parintii si copilasii pot impartasi etape pretioase de dezvoltare construind impreuna. Varsta recomandata: 1-99 ani. Cod produs producator: 10954.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok